Kategorie

Odroczony rozrost

nauka zawodu
84
PLN
Odroczony rozrost
in_stock
Dostępność:
jest
Wysyłka w:
24 godziny
Cena: 84,00 zł
Cena netto: 80,00 zł
egz.

Klienci oczekują świeżych bułeczek, bez względu na porę dnia. Jak zmodernizować produkcję i rozszerzyć asortyment bez ryzyka zwrotów?

Niezbędnik piekarza, dedykowany właścicielom piekarń i cukierni, technologom i uczniom. Podpowiada praktyczne rozwiązania, koncentrując się wokół zastosowań technologii chłodniczych:

 

  • technologia prowadzenia gary w obniżonej temperaturze (odroczony rozrost), pozwala na odroczenie momentu wypieku o kilka-kilkanaście godzin oraz wyraźnie poprawia jakość wyrobów;
  • procesy technologiczne oparte o mroźnie szokowe oraz produkty głęboko mrożone umożliwiają transport uformowanych i wyrośniętych kęsów na znaczne odległości oraz jeszcze dłuższe przechowywanie. Proces wypieku staje się łatwiejszy i możliwy nawet dla mniej wykwalifikowanego personelu.

 

W książce znaleźć można:

 

  • podstawy teoretyczne,
  • przykłady instalacji, omówienie obsługi urządzeń,
  • cenne wskazówki, poparte wynikami eksperymentów,
  • porady, na co trzeba zwrócić uwagę planując rozbudowę zakładu,
  • sklep firmowy – od czego zacząć?

 

Teraz już nic nie stoi na przeszkodzie, aby rozpocząć wypiek bezpośrednio w punktach sprzedaży - sieci partnerów lub... własnej!

Szczegóły

ISBN 9788301180034
Oprawa twarda
Rok wydania 2014
Format B-5
Stron 172

Opinie o produkcie (0)

Koszyk

produktów: 0

wartość: 0,00 zł

przejdź do koszyka »

Zaloguj się

123

W Y D A W C Y

Sklep jest w trybie podglądu
Sklep internetowy Shoper.pl