Surowce spożywcze pochodzenia roślinnego

szkoła wyższa
40
PLN
Surowce spożywcze pochodzenia roślinnego
in_stock
Dostępność:
średnia ilość
Wysyłka w:
24 godziny
Cena: 40,00 zł
Cena netto: 38,10 zł
egz.

Spis treści 
Wstęp 
Warzywa 

Podział warzyw i jego kryteria 
Charakterystyka poszczególnych grup i gatunków
1.Warzywa kapustne 
2. Warzywa cebulowe 
3. Warzywa korzeniowe
4. Warzywa liściowe
5. Warzywa rzepowate
6. Warzywa strączkowe 
7. Warzywa psiankowate 
8. Warzywa dniowate
9. Warzywa wieloletnie
10. Warzywa rożne 
Rośliny okopowe
1. Rośliny zbożowe 
Owoce 
1. Owoce egzotyczne 
2. Owoce ziarnkowe 
3. Owoce pestkowe 
Orzechy
Przyprawy 
Grzyby uprawne

Ocena jakościowa surowców pochodzenia roślinnego metodą organoleptyczną

Szczegóły

ISBN 9788372449290
Autor Świetlikowska Krystyna
Oprawa broszura
Rok wydania 2008
Format B-5
Stron 377

Opinie o produkcie (0)

Koszyk

produktów: 0

wartość: 0,00 zł

przejdź do koszyka »

Zaloguj się

123

W Y D A W C Y

Sklep jest w trybie podglądu
Sklep internetowy Shoper.pl