Dekorowanie ciast, ciasteczek i tortów wyd. 3
towar niedostępny

Opis
Jeśli lubisz przygotowywać wypieki na specjalne okazje albo „zwieńczać” codzienne posiłki deserem, ale brak Ci pomysłu na udekorowanie tych smakołyków, ta książka jest dla ciebie!
Znajdziesz w niej nie tylko przepisy na ciasta, masy, lukry i kremy, ale także wskazówki, jak łatwo, a zarazem efektownie przybrać tort, ciastka i babeczki. Nauczysz się, jak zrobić szprycę z pergaminu, ozdobić ciasteczka lukrem i zabarwić krem barwnikiem spożywczym w paście. Pomogą Ci w tym rady autorki, szczegółowe instrukcje i kolorowe zdjęcia przedstawiające poszczególne etapy wykonywania niezwykłych ozdób.
Kilkadziesiąt prostych, świetnych pomysłów na dekorowanie ciastek, tortów i babeczek – na świąteczne okazje lub na co dzień.
Szczegóły
ISBN | 9788381514460 |
Autor | Rigg Annie |
Oprawa | br |
Rok wydania | 2017 |
Format | a4 |
Stron | 96 |
Opinie o produkcie (0)
