Kategorie
Producent
- Cyranka Wydawnictwo (1)
- Druga Strona wydawnictwo (1)
- Editio (1)
- GRAFIKA Usługi Wydawnicze I.Knechta (2)
- Helion Gliwice (1)
- KSIĘŻY MŁYN Dom Wydawniczy Michał Koliński (4)
- Mada (1)
- PolskaKsiegarnia (3)
- Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne (1)
- REA Sp.J.I.Bójska,K.Bójska-Sondij,W.Bójski (3)
- Self Publishing (1)
- Sensus (5)
- Septem (11)
- Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie (2)
- Śląskie ABC (1)
- Towarzystwa Wyd.Bluszcz (1)
- Uniwersytet Przyrodniczy Poznań Wydawnictwo (5)
- Urban & Partner (1)
- Wyd.Prószyński i S-ka (2)
- Wydawnictwo Arkady (1)
- Wydawnictwo Penelopa Sp.z o.o. (1)
- Wydawnictwo RM (85)
- Wydawnictwo Świat Książki (1)
- WZ&MS Związek Niewiast Katolickich w Czechosłowacji (1)
- Zeta-Ars (3)
Dostępność
Cena
-
od
do
Zielenina bez glutenu.
Autorka popularnego bloga kulinarnego "Zielenina" i wydanej książki kucharskiej Zielenina na talerzu zaprasza w kolejną podróż po zielonej, zdrowej i sezonowej kuchni. Tym razem wychodzi naprzeciw wszystkim, którzy nie tolerują glutenu lub są na niego uczuleni, a także miłośnikom bezglutenowych kasz, warzyw, owoców oraz innych naturalnych produktów. Okazuje się, że kasza to prawdziwa królowa kuchni, można z niej zrobić bezglutenowy chleb, ciasto i przepyszny budyń. Autorka postanowiła pokazać, że wegetariańskie gotowanie bez glutenu może być łatwe i przyjemne, a przy tym nie musi rujnować budżetu domowego. Książka została podzielona na części zgodne z porami roku, by w przystępny sposób doradzić, jak korzystać z sezonowych, lokalnych produktów. Kolorowe i pyszne dania oparte na polskich kaszach, warzywach oraz owocach tworzą zgraną całość z aromatycznymi ziołami i przyprawami.
Dostępność: Dostęny
Wysyłka w: 24 godziny