Ciasta i desery krok po kroku.
Ta książka – dzięki prostym instrukcjom przedstawiającym kolejne etapy przygotowania wypieków i deserów oraz efektownym fotografiom – nauczy cię robić smakowite kremy i musy oraz przygotowywać tarty i tartaletki, owocowe i czekoladowe muffiny, bezy, dobre na przegryzkę ptysie, eklerki i makaroniki, a także klasyczne ciasta i niezwykłe pyszności o niepowtarzalnym smaku. Zawarte w książce porady autorki i podpowiedzi mistrzów cukiernictwa sprawią, że magia zawita również do twojej kuchni.
Dostępność: Dostęny
Wysyłka w: 24 godziny
Desery KETO. wyd.2
W tej książce znajdziesz przepisy na nieskomplikowane i smaczne desery. Wszystkie bez dodatku mąki pszennej, ze składników dobrej jakości.
Dostępność: Dostęny
Wysyłka w: 24 godziny
Kuchnia Polska dla diabetyków. wyd.4
Jak powinien odżywiać się diabetyk? Odpowiedź jest prosta, ale tylko z pozoru – zdrowo. Dla wielu osób „zdrowo” znaczy nudno i z wyrzeczeniami. Ta książka kucharska przełamuje ten stereotyp.
Dostępność: Dostęny
Wysyłka w: 24 godziny
Domowe wędzenie żywności. wyd.8
W książce znajdziecie przepisy na wędzone przysmaki, poznacie różnice między wędzeniem na zimno i gorąco. Dowiecie się, jak zbudować przydomową wędzarnię oraz jak dobrać drewno do wędzenia.
Dostępność: Dostęny
Wysyłka w: 24 godziny