Szkoła Średnia

Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych Podręcznik.

Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych Podręcznik.
Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych Podręcznik.

Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych Podręcznik

Dostępność: brak towaru

Cena:

9,00 zł

zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy

Cena netto: 8,57 zł

Pytania i testy przygotowujące do egzaminu zawodowego z zakresu technologii gastronomicznej w zawodach kucharz oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego

Pytania i testy przygotowujące do egzaminu zawodowego z zakresu technologii gastronomicznej w zawodach kucharz oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego
Pytania i testy przygotowujące do egzaminu zawodowego z zakresu technologii gastronomicznej w zawodach kucharz oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego

Zbiór pytań i testów przygotowujących do egzaminu zawodowego z zakresu technologii gastronomicznej to pozycja przeznaczona dla uczniów techników uzupełniających i szkół policealnych o profilu gastronomicznym przygotowujących się do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje zawodowe w zawodzie kucharz oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego.

 

Dostępność: brak towaru

Cena:

9,00 zł

zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy

Cena netto: 8,57 zł

Organizacja pracy cz.2.w hotelarstwie.Podr.do zaw.techn.hotel

Organizacja pracy cz.2.w hotelarstwie.Podr.do zaw.techn.hotel
Organizacja pracy cz.2.w hotelarstwie.Podr.do zaw.techn.hotel

Organizacja pracy w hotelarstwie. W części drugiej omówiono:
- zagadnienia z zakresu organizacji pracy i zarządzania zakładem hotelarskim według ISO,
- zasady utrzymania porządku i czystości,
- zasady funkcjonowania działu gastronomii hotelowej z uwzględnieniem kontroli jakości żywieniowej, zgodnie z zasadami HACCP,
- współpracę z biurami podróży,
- charakterystykę parterowej części zakładu ze szczególnym uwzględnieniem działu recepcji.

Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową oraz standardami wymagań egzaminacyjnych dla zawodu technik hotelarstwa.

 

Dostępność: Dostęny

Cena:

9,00 zł

zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy

Cena netto: 8,57 zł

egz

Podstawy rachunkowości i finansów w hotelarstwie

Podstawy rachunkowości i finansów w hotelarstwie
Podstawy rachunkowości i finansów w hotelarstwie

Jest to podręcznik opracowany zgodnie z podstawą programową oraz programem nauczania dla zawodu technik hotelarstwa. Celem niniejszego opracowania jest umożliwienie uczniom i słuchaczom zapoznanie się z podstawowymi zagadnieniami rachunkowości hotelowej.
Treści merytoryczne zawarte w podręczniku przygotowane zostały w oparciu o aktualne źródła wiedzy oraz na doświadczeniach dydaktycznych i praktycznych autorów.

Podręcznik zawiera, oprócz podstaw rachunkowości hotelowej, cały wachlarz zagadnień związanych z gospodarką finansową hotelu. Omówione zostały kalkulacje usług hotelowych jak też analiza ekonomiczna działalności hotelarskiej. Podręcznik stanowi pomoc dydaktyczną w nauczaniu przedmiotu oraz może być pomocny w prowadzeniu działalności gospodarczej w zakresie hotelarstwa i gastronomii.

Dostępność: Dostęny

Cena:

9,00 zł

zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy

Cena netto: 8,57 zł

egz

Ekonomia i prawo w turystyce Podręcznik

Ekonomia i prawo w turystyce Podręcznik
Ekonomia i prawo w turystyce Podręcznik

Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodach do nauczania zawodu technik obsługi turystycznej na poziomie technikum i szkoły policealnej.

Dostępność: brak towaru

Cena:

9,00 zł

zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy

Cena netto: 8,57 zł

Obsługa konsum.cz.2 w hotelarstwie.Podr.do Techn.Hotelarstwa

Obsługa konsum.cz.2 w hotelarstwie.Podr.do Techn.Hotelarstwa
Obsługa konsum.cz.2 w hotelarstwie.Podr.do Techn.Hotelarstwa

Obsługa konsumenta w hotelarstwie część 2

W części drugiej znajdują się opisy techniki pracy, metod serwowania potraw i napojów oraz organizacji różnych przyjęć. Zaprezentowano też szczegółowe usługi związane z gastronomią w obiektach hotelarskich.

Dostępność: brak towaru

Cena:

9,00 zł

zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy

Cena netto: 8,57 zł

Zbiór zadań z podstaw rachunkowości i finansów w hotelarstwie

Zbiór zadań z podstaw rachunkowości i finansów w hotelarstwie
Zbiór zadań z podstaw rachunkowości i finansów w hotelarstwie

Zbiór zadań z podstaw rachunkowości i finansów w hotelarstwie

ISBN: 9788371419652
Autor: Krystyna Książek
Rodzaj oprawy: Miękka
Liczba stron: 116
Wydawca: REA



 

Podręcznik do nauki zawodu Technik Hotelarstwa.

 

Dostępność: Dostęny

Cena:

7,00 zł

zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy

Cena netto: 6,67 zł

egz

Ekonomia i prawo w hotel.Podst.rachunkow.i finansów w hotel.

Ekonomia i prawo w hotel.Podst.rachunkow.i finansów w hotel.
Ekonomia i prawo w hotel.Podst.rachunkow.i finansów w hotel.

Autor: Alina Hajdamowicz, Krystyna KsiążekWydawnictwo: ReaLiczba stron: 280Oprawa: broszuraWymiary: 16,5x23,5Rok wydania: 2010
Podręcznik adresowany do uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa.
Może też stanowić materiał pomocniczy do nauczania rachunkowości na kursach dla recepcjonistów, kelnerów itp. oraz w prowadzeniu działalności gospodarczej w zakresie hotelarstwa i gastronomii.
Książka omawia podstawowe zasady rachunkowości hotelowej oraz cały wachlarz zagadnień związanych z gospodarką finansową hotelu.
Przedstawia kalkulacje usług świadczonych w hotelu oraz zagadnienia dotyczące analizy ekonomicznej w działalności hotelarskiej.
Podręcznik został opracowany w oparciu o podstawę programową kształcenia w zawodzie technik hotelarstwa z uwzględnieniem obowiązujących aktów prawnych.

Dostępność: Dostęny

Cena:

9,00 zł

zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy

Cena netto: 8,57 zł

egz

Technologia instalacji wodociągowych i gazowych cz.2 Instalacje gazowe. Podręcznik do nauki zawodu

Technologia instalacji wodociągowych i gazowych cz.2 Instalacje gazowe. Podręcznik do nauki zawodu
Technologia instalacji wodociągowych i gazowych cz.2 Instalacje gazowe. Podręcznik do nauki zawodu
Podręcznik szkolny do nauczania technologii instalacji wodociągowych i gazowych w zawodach:
- monter instalacji i urządzeń sanitarnych,
- technik urządzeń sanitarnych,
na poziomie technikum budowlanego i zasadniczej szkoły bu...

Dostępność: Dostęny

Wysyłka w: 24 godziny

Cena:

10,00 zł

zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy

Cena netto: 9,52 zł

egz

Historia i Wiedza o Społeczeństwie.cz.2

Historia i Wiedza o Społeczeństwie.cz.2
Historia i Wiedza o Społeczeństwie.cz.2

Podręcznik przeznaczony dla uczniów klas drugich zasadniczych szkół zawodowych. Obejmuje dzieje od wybuchu I wojny światowej do współcześności, wraz z zagadnieniami wiedzy o społeczeństwie. Zawiera niezbędne mapy, teksty źródłowe...

Dostępność: Dostęny

Wysyłka w: 24 godziny

Cena:

9,00 zł

zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy

Cena netto: 8,57 zł

egz

Praca biurowa część 1. Obsługa klawiatury (REA)

Praca biurowa część 1. Obsługa klawiatury (REA)
Praca biurowa część 1. Obsługa klawiatury (REA)

Liceum Profilowane. Profil Ekonomiczno - Administracyjny.

Umiejętności związane z prawidłową obsługą klawiatury komputera należą do najważniejszych i najwyżej cenionych w zawodach administracyjno-biurowych, a sam kom...

Dostępność: brak towaru

Cena:

16,00 zł

zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy

Cena netto: 15,24 zł

Funkcjonowanie przedsiębiorstwa w warunkach gospodarki rynkowej. Część 2

Funkcjonowanie przedsiębiorstwa w warunkach gospodarki rynkowej. Część 2
Funkcjonowanie przedsiębiorstwa w warunkach gospodarki rynkowej. Część 2
Podręcznik składa się z dwóch części.
Część pierwsza zawiera treści dotyczące dwóch modułów: planowanie działalności gospodarczej oraz zarządzanie przedsiębiorstwem.
Konstr...

Dostępność: Dostęny

Wysyłka w: 24 godziny

Cena:

9,00 zł

zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy

Cena netto: 8,57 zł

EGZ.

Podstawy działalności handlowej. Podręcznik dla zawodu sprzedawca

Podstawy działalności handlowej. Podręcznik dla zawodu sprzedawca
Podstawy działalności handlowej. Podręcznik dla zawodu sprzedawca

Podręcznik Podstawy działalności handlowej jest przeznaczony dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodzie sprzedawca w zasadniczych szkołach zawodowych oraz szkołach policealnych i zawiera wiadomo...

Dostępność: brak towaru

Cena:

34,50 zł

zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy

Cena netto: 32,86 zł

Usługi turystyczne w hotelarstwie cz.2 Podręcznik do nauki zawodu Technik hotelarstwa

Usługi turystyczne w hotelarstwie cz.2 Podręcznik do nauki zawodu Technik hotelarstwa
Usługi turystyczne w hotelarstwie cz.2 Podręcznik do nauki zawodu Technik hotelarstwa
Podręcznik przeznaczony dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa oraz osób zainteresowanych dynamicznie rozwijającą się dziedziną życia, jaką jest turystyka.

Materiał został podzielony na dwi...

Dostępność: brak towaru

Cena:

31,00 zł

zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy

Cena netto: 29,52 zł

Zbiór zadań z podstaw rachunkowości i finansów w hotelarstwie

Zbiór zadań z podstaw rachunkowości i finansów w hotelarstwie
Zbiór zadań z podstaw rachunkowości i finansów w hotelarstwie
Zbiór zadań z podstaw rachunkowości i finansów w hotelarstwie. Zeszyt pomocniczy do nauki zawodu technik hotelarstwa

Dostępność: brak towaru

Cena:

13,00 zł

zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy

Cena netto: 12,38 zł

Historia i Wiedza o Społeczeństwie.cz.1

Historia i Wiedza o Społeczeństwie.cz.1
Historia i Wiedza o Społeczeństwie.cz.1

Podręcznik przedstawia historię państwa polskiego na tle dziejów powszechnych. Kładzie nacisk na proces tworzenia się nowoczesnego narodu polskiego. Łączy historię z elementami wiedzy o społeczeństwie, dbając aby młody człowiek cz...

Dostępność: Dostęny

Wysyłka w: 24 godziny

Cena:

9,00 zł

zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy

Cena netto: 8,57 zł

egz
Newsletter
Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Submit
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl