Ciasta i desery dla diabetyków

kuchnia
29.99
PLN
Ciasta i desery dla diabetyków
in_stock
Dostępność:
średnia ilość
Wysyłka w:
24 godziny
Cena: 29,99 zł
Cena netto: 28,56 zł
egz.

Bycie diabetykiem nie oznacza, że musisz całkowicie zrezygnować z deserów. Odrobina słodkiej przyjemności nie zaszkodzi – pod warunkiem, że wiesz, jak przygotować deser o niskim indeksie glikemicznym, odpowiedniej ilości wymienników węglowodanowych i niezbyt kaloryczny. W to kulinarne szkolenie zabiera Cię doświadczona dietetyczka.

W książce znajdziesz:

  • 120 przepisów na desery na ciepło i zimno, ciasta i ciasteczka, lody, koktajle, musy i placki,
  • wyliczoną kaloryczność każdej potrawy, a także ilość wymienników węglowodanowych, białkowo-tłuszczowych, błonnika i kwasów tłuszczowych,
  • praktyczne wskazówki, czym zastąpić cukier,
  • porady kulinarne dotyczące żywienia diabetyków,
  • tabele miar i wag najpopularniejszych produktów.  

Agata Lewandowska – dietetyk, absolwentka Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego oraz SGGW. Interesuje się sportem, zdrowym stylem życia i wpływem codziennej diety na zdrowie. Autorka książki Polska kuchnia bezglutenowa. Od kilku lat pracuje w warszawskiej Poradni Dietetycznej Dietosfera

Szczegóły

ISBN 9788377736517
Autor Lewandowska Aleksandra
Oprawa broszura
Rok wydania 2017
Format B-5
Stron 160

Opinie o produkcie (0)

Koszyk

produktów: 0

wartość: 0,00 zł

przejdź do koszyka »

Zaloguj się

123

W Y D A W C Y

Sklep jest w trybie podglądu
Sklep internetowy Shoper.pl