Magazynowanie surowców piekarskich. Kwalifikacja T.3.1.Podr.

Dostępność: brak towaru
Cena brutto: 36,90 zł
zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy
36.90
Cena netto: 35,14 zł
bez 5% VAT i kosztów dostawy
ilość EGZ.

towar niedostępny

dodaj do przechowalni
Pin It

Opis

Magazynowanie surowców piekarskich. Kwalifikacja T.3.1. Podręcznik do nauki zawodu piekarz / technik technologii żywności Szkoły ponadgimnazjalne

 Podręcznik dokładnie charakteryzuje surowce piekarskie, także te rzadziej używane i mniej znane. Dokonuje dokładnego przeglądu wszystkich zbóż, które mogą być używane w piekarniach. Publikacja zwraca szczególną uwagę na transport, przechowywanie i ocenianie jakości mąki żytniej i pszennej. Liczne ćwiczenia i pytania pozwalają na sprawdzenie stopnia opanowania wiedzy przez ucznia. Przejrzyste schematy i rysunki ułatwiają zrozumienie trudniejszych zagadnień. Podręcznik przygotowuje ucznia do pracy zarówno w małej piekarni rzemieślniczej, jak i dużym zakładzie.

Szczegóły

ISBN 9788302157097
Autor Jarosz K.
Oprawa br
Rok wydania 2016
Format b5
Stron 123

Opinie o produkcie (0)

Submit
Newsletter
Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Submit
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl