Obsługa konsum.cz.2 w hotelarstwie.Podr.do Techn.Hotelarstwa

Dostępność: brak towaru
Cena brutto: 9,00 zł
zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy
9.00
Cena netto: 8,57 zł
bez 5% VAT i kosztów dostawy
ilość egz

towar niedostępny

dodaj do przechowalni
Pin It

Opis

Obsługa konsumenta w hotelarstwie część 2

W części drugiej znajdują się opisy techniki pracy, metod serwowania potraw i napojów oraz organizacji różnych przyjęć. Zaprezentowano też szczegółowe usługi związane z gastronomią w obiektach hotelarskich.

Szczegóły

ISBN 9788375440164
Autor Duda Joanna,Krzywda Sebastian
Oprawa br
Rok wydania 2009
Format b5
Stron 141

Opinie o produkcie (0)

Submit
Newsletter
Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Submit
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl