Kategorie

Organizacja pracy cz.2 w hotelarstwie. Podręcznik do nauki zawodu Technik hotelarstwa

szkoła średnia
30
PLN
Organizacja pracy cz.2 w hotelarstwie. Podręcznik do nauki zawodu Technik hotelarstwa
in_stock
Dostępność:
jest
Wysyłka w:
24 godziny
Cena: 30,00 zł
Cena netto: 28,57 zł
egz

Organizacja pracy w hotelarstwie. W części drugiej omówiono:
- zagadnienia z zakresu organizacji pracy i zarządzania zakładem hotelarskim według ISO,
- zasady utrzymania porządku i czystości,
- zasady funkcjonowania działu gastronomii hotelowej z uwzględnieniem kontroli jakości żywieniowej, zgodnie z zasadami HACCP,
- współpracę z biurami podróży,
- charakterystykę parterowej części zakładu ze szczególnym uwzględnieniem działu recepcji.

Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową oraz standardami wymagań egzaminacyjnych dla zawodu technik hotelarstwa.

Szczegóły

ISBN 9788375440218
Autor Orłowska Joanna,Tkaczyk Małgorzata
Rok wydania 0
Stron 0

Opinie o produkcie (0)

Koszyk

produktów: 0

wartość: 0,00 zł

przejdź do koszyka »

Zaloguj się

123

W Y D A W C Y

Sklep jest w trybie podglądu
Sklep internetowy Shoper.pl