Wydawca
Nowości
Innowacje na rynkach finansowych
Innowacje na rynkach finansowych
38,00 zł 36,19 zł
EGZ.
Procesory przenoszenia ciepla wzadaniach
Procesory przenoszenia ciepla wzadaniach
68,00 zł 64,76 zł
EGZ.
Zdjęcia lotnicze Polski z okresu II wojny światowej
Zdjęcia lotnicze Polski z okresu II wojny światowej
36,00 zł 34,29 zł
EGZ.
Kategorie
Newsletter
Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Submit

PROCESY TECHNOLOGICZNE W GASTRONOMII. ZESZYT ĆWICZEŃ DO NAUKI ZAWODU TECHNIK ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH. CZĘŚĆ 1

Dostępność: brak towaru
Cena: 43,00 zł 43.00
zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy
Cena netto: 40,95 zł
bez 5% VAT i kosztów dostawy
ilość EGZ.
dodaj do przechowalni
Ocena: 0
Producent: WSiP/REA
Kod produktu: 4992-169AA

Opis

Publikacja skierowana do uczniów szkół ponadgimnazjalnych kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz. Realizuje treści z zakresu kwalifikacji T.6. (Sporządzanie potraw i napojów).

Książka omawia różne rodzaje procesów technologicznych w gastronomii. Kładzie duży nacisk na zasady bezpieczeństwa i przestrzeganie reguł przechowywania, przygotowywania i wydawania potraw. Wyjaśnia też znaczenie słów i terminów stosowanych w gastronomii. Uczeń znajdzie w niej też przepisy, według których będzie mógł wykonać poszczególne dania. Cenne wskazówki, ćwiczenia i pytania kontrolne pomogą mu zaś sprawdzić się w czasie przygotowań do egzaminu praktycznego, a także pobudzą jego kreatywność. Naukę ułatwią mu to liczne zdjęcia prezentujące sprzęt kuchenny i gotowe potrawy.

Szczegóły

ISBN 9788302148286
Autor Namysław,Górska
Oprawa broszura
Rok wydania 2017
Format b5
Stron 352

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl