Producenci
Kategorie
Newsletter
Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Submit

Piekarstwo. Receptury, normy, porady i przepisy prawne wyd.3

Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Cena: 120,00 zł 120.00
zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy
Cena netto: 114,29 zł
bez 5% VAT i kosztów dostawy
ilość egz.
dodaj do przechowalni

Opis

W celu pomocy piekarzom w ich codziennej, trudnej pracy podjęto opracowanie niniejszego podręcznika, którego kolejne, uaktualnione i rozszerzone wznowienie oddajemy do rąk Czytelnika.
Poradnik zawiera receptury na wszystkie rodzaje pieczywa, zarówno te odtworzone - stare i zapomniane, przepracowane od nowa i tradycyjne, a także nowe, uwzględniające aktualne tendencje żywieniowe i upodobania konsumentów. Obok tradycyjnych receptur Czytelnik znajdzie nowe, ale już sprawdzone w praktyce receptury z wykorzystaniem zbóż niechlebowych, pseudozbóż, nasion roślin oleistych i różnego rodzaju dodatków wzbogacających wartość odżywczą.
Wśród różnorakich porad znajdą Państwo wiele praktycznych zaleceń, których zastosowanie ułatwi produkcję pieczywa o właściwej jakości zdrowotnej (Dział IV Bezpieczeństwo zdrowotne pieczywa).
Oddając Poradnik do rąk Czytelnika uważamy, że trafi on do szerokiego kręgu odbiorców związanych z produkcją pieczywa, jej organizowaniem, nadzorem i wszelkimi formami szkolenia i doskonalenia zawodowego.

Szczegóły

Autor Praca zbiorowa
Oprawa broszura
Rok wydania 2002
Format A-4
Stron 245

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl