Piekarstwo. Receptury, normy, porady i przepisy prawne wyd.3

nauka zawodu
120
PLN
Piekarstwo. Receptury, normy, porady i przepisy prawne wyd.3
in_stock
Dostępność:
średnia ilość
Wysyłka w:
24 godziny
Cena: 120,00 zł
Cena netto: 114,29 zł
egz.
W celu pomocy piekarzom w ich codziennej, trudnej pracy podjęto opracowanie niniejszego podręcznika, którego kolejne, uaktualnione i rozszerzone wznowienie oddajemy do rąk Czytelnika.
Poradnik zawiera receptury na wszystkie rodzaje pieczywa, zarówno te odtworzone - stare i zapomniane, przepracowane od nowa i tradycyjne, a także nowe, uwzględniające aktualne tendencje żywieniowe i upodobania konsumentów. Obok tradycyjnych receptur Czytelnik znajdzie nowe, ale już sprawdzone w praktyce receptury z wykorzystaniem zbóż niechlebowych, pseudozbóż, nasion roślin oleistych i różnego rodzaju dodatków wzbogacających wartość odżywczą.
Wśród różnorakich porad znajdą Państwo wiele praktycznych zaleceń, których zastosowanie ułatwi produkcję pieczywa o właściwej jakości zdrowotnej (Dział IV Bezpieczeństwo zdrowotne pieczywa).
Oddając Poradnik do rąk Czytelnika uważamy, że trafi on do szerokiego kręgu odbiorców związanych z produkcją pieczywa, jej organizowaniem, nadzorem i wszelkimi formami szkolenia i doskonalenia zawodowego.

Szczegóły

Autor Praca zbiorowa
Oprawa broszura
Rok wydania 2002
Format A-4
Stron 245

Opinie o produkcie (0)

Koszyk

produktów: 0

wartość: 0,00 zł

przejdź do koszyka »

Zaloguj się

123

W Y D A W C Y

Sklep jest w trybie podglądu
Sklep internetowy Shoper.pl