Wydawca
Nowości
Roboty budowlane przy użyciu materiałow wybuchowych.
Roboty budowlane przy użyciu materiałow wybuchowych.
59,00 zł 56,19 zł
EGZ.
Ucieczka z wyścigu szczurów.
Ucieczka z wyścigu szczurów.
12,00 zł 11,43 zł
EGZ.
Zanim rzucisz pracę.
Zanim rzucisz pracę.
57,00 zł 54,29 zł
EGZ.
Kategorie
Newsletter
Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Submit

Podstawy gastronomii

podstawygastronomii_2---w-720-h-500.jpg
  • nowość
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Dostawa: Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności sprawdź formy dostawy
Cena: 62,90 zł 62.90
zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy
Cena netto: 59,90 zł
bez 5% VAT i kosztów dostawy
ilość EGZ.
dodaj do przechowalni

Opis

Książka stanowi kompendium wiedzy dotyczącej gastronomii. Zawiera on: historię gastronomii w Polsce i na świecie, podstawowe pojęcia stosowane w gastronomii, opis produktu gastronomicznego, prezentację produktu gastronomicznego od strony jego atrakcyjności w turystyce, wybrane organizacje i stowarzyszenia gastronomiczne, rolę informacji i promocji w gastronomii oraz trendy w rozwoju współczesnej gastronomii.

Podręcznik jest przeznaczony dla studentów uczelni tyrystycznych, hotelarskich, technicznych (np. kierunku technologia żywności), rolniczych, szkół policealnych o profilu gastronomicznym, turystycznym i hotelarskim oraz osób zarządzających obiektami gastronomicznymi.

Szczegóły

ISBN 9788320818611
Autor Milewska M.
Oprawa broszura
Rok wydania 2010
Format b5
Stron 364

Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności

Kraj wysyłki:

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl