Podstawy rachunkowości i finansów w hotelarstwie

Dostępność: Dostęny
Dostawa: Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności sprawdź formy dostawy
Cena brutto: 9,00 zł
zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy
9.00
Cena netto: 8,57 zł
bez 5% VAT i kosztów dostawy
ilość egz

towar niedostępny

dodaj do przechowalni
Pin It

Opis

Jest to podręcznik opracowany zgodnie z podstawą programową oraz programem nauczania dla zawodu technik hotelarstwa. Celem niniejszego opracowania jest umożliwienie uczniom i słuchaczom zapoznanie się z podstawowymi zagadnieniami rachunkowości hotelowej.
Treści merytoryczne zawarte w podręczniku przygotowane zostały w oparciu o aktualne źródła wiedzy oraz na doświadczeniach dydaktycznych i praktycznych autorów.

Podręcznik zawiera, oprócz podstaw rachunkowości hotelowej, cały wachlarz zagadnień związanych z gospodarką finansową hotelu. Omówione zostały kalkulacje usług hotelowych jak też analiza ekonomiczna działalności hotelarskiej. Podręcznik stanowi pomoc dydaktyczną w nauczaniu przedmiotu oraz może być pomocny w prowadzeniu działalności gospodarczej w zakresie hotelarstwa i gastronomii.

Szczegóły

ISBN 9788371419683
Autor Hajdamowicz Alina,Książek Krystyna
Oprawa br
Rok wydania 2007
Format b5
Stron 149

Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności

Kraj wysyłki:

Opinie o produkcie (0)

Submit
Newsletter
Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Submit
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl