Projektowanie technologiczne zakładów przemysłu spożywczego
szkoła wyższa
20
PLN
Projektowanie technologiczne zakładów przemysłu spożywczego
SPIS TREŚCI
Wstęp ... 5 I. Założenia projektowe ... 7 II. Schematy blokowe procesu technologicznego... 12 III. Bilans materiałowy ... 18 IV. Dział magazynowy ... 22 V. Zasada doboru urządzeń i maszyn w zakładach przemysłu spożywczego oraz metoda szacowania powierzchni pomieszczeń produkcyjnych i ekspedycyjnych ... 30 V.1. Dział produkcyjny ... 30 V.2. Dział ekspedycyjny ... 38 VI. Obliczanie powierzchni pomieszczeń socjalnych ... 42 VII. Układ funkcjonalny zakładu ... 49 VIII. Komputerowe wspomaganie procesu projektowania – program AutoCAD (część I) ... 57 IX. Komputerowe wspomaganie procesu projektowania – program AutoCAD (część II) ... 69 X. Komputerowe wspomaganie procesu projektowania – program AutoCAD (część III) ... 78 XI. Opracowywanie wytycznych dla branży wentylacyjnej – obliczanie zysków ciepła i wilgoci ... 89 XII. Oświetlenie w zakładach przetwórstwa spożywczego ... 98 Literatura ... 101 Szczegóły
Opinie o produkcie (0) |
|