Przygotowanie kęsów ciasta do wypieku. Kwalifikacja T.3.3.Podr

Dostępność: brak towaru
Cena brutto: 36,90 zł
zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy
36.90
Cena netto: 35,14 zł
bez 5% VAT i kosztów dostawy
ilość EGZ.

towar niedostępny

dodaj do przechowalni
Pin It

Opis

Przygotowanie kęsów ciasta do wypieku i wypiek ciasta. Kwalifikacja T.3.3. Podręcznik do nauki zawodu piekarz / technik technologii żywności

W podręczniku omówiono dokładnie rozrost ciasta. Wskazano, jak proces ten przebiega w piekarniach rzemieślniczych, a jak w dużych zakładach. Zaprezentowano różne metody wypieku pieczywa. Wskazano parametry, które należy brać pod uwagę, aby otrzymać produkt wysokiej jakości. Opisano różnego rodzaju piece piekarskie. Starannie scharakteryzowano czynniki wpływające na wydajność wypieku. Podano przykłady jej obliczania. Poświęcono dużo uwagi jakości zdrowotnej żywności i wskazano sposoby monitorowania krytycznych punktów kontroli.

Szczegóły

ISBN 9788302157110
Autor Jarosz K.
Oprawa br
Rok wydania 2016
Format b5
Stron 93

Opinie o produkcie (0)

Submit
Newsletter
Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Submit
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl