Wydawca
Nowości
BMW serii 5(typu E39) XII/95-VI/2003r.w.2./dodruk/WKŁ.
BMW serii 5(typu E39) XII/95-VI/2003r.w.2./dodruk/WKŁ.
75,00 zł 71,43 zł
egz.
Kanał radiowy w sieciach WBAN.
Kanał radiowy w sieciach WBAN.
59,00 zł 56,19 zł
EGZ.
Newsletter
Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Submit

Przygotowanie kęsów ciasta do wypieku.Kwalifikacja T.3.3.Podr

Dostępność: jest
Wysyłka w: 24 godziny
Dostawa: Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności sprawdź formy dostawy
Cena: 36,90 zł 36.90
zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy
Cena netto: 35,14 zł
bez 5% VAT i kosztów dostawy
ilość EGZ.
dodaj do przechowalni

Opis

Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach piekarz i technik technologii żywności. Realizuje treści z zakresu trzeciej części kwalifikacji T.3 (Przygotowanie kęsów ciasta do wypieku i wypiek ciasta). W publikacji szczegółowo omówiono przygotowanie ciasta do wypieku i sam wypiek oraz opisano poszczególne etapy tych procesów. Wskazano czynniki wpływające na wydajność i jakość wypieku. Wiele uwagi poświęcono poszczególny urządzeniom używanym na tym etapie technologicznym. Porównano różne rodzaje pieców. Bogaty materiał ilustracyjny pomaga w poznawaniu nowych zagadnień, a pytania sprawdzające i ćwiczenia praktyczne pozwalają na systematyczne utrwalanie wiedzy.

Szczegóły

ISBN 9788302157110
Autor Jarosz
Oprawa broszura
Rok wydania 2016
Format b5
Stron 94

Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności

Kraj wysyłki:

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl