Ryby i bezkręgowce morskie -pozyskiwanie, właściwości i przetwarzanie.

biologia i botanika
36
PLN
Ryby i bezkręgowce morskie -pozyskiwanie, właściwości i przetwarzanie.
in_stock
Dostępność:
średnia ilość
Wysyłka w:
24 godziny
Cena: 36,00 zł
Cena netto: 34,29 zł
egz
Podręcznik o zwierzęcych zasobach morza wykorzystywanych do produkcji żywności jest napisany ze znakomitą znajomością przedmiotu i niewątpliwą pasją. Jest to vademecum zarówno dla studentów, doktorantów, towaroznawców, producentów żywności, jak i dla czytelników o wielostronnych zainteresowaniach, którzy chcą pogłębiać swoją wiedzę w różnych dziedzinach nauki.

Szczegóły

ISBN 9788320428674
Autor Zdzisław Sikorski

Opinie o produkcie (0)

Koszyk

produktów: 0

wartość: 0,00 zł

przejdź do koszyka »

Zaloguj się

123

W Y D A W C Y

Sklep jest w trybie podglądu
Sklep internetowy Shoper.pl