

Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Surowce spożywcze pochodzenia roślinnego
Dostępność:
średnia ilość
Wysyłka w:
24 godziny
Cena:
40,00 zł
40.00
zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy
Cena netto:
38,10 zł
bez 5% VAT i kosztów dostawy

Opis
Spis treści
Wstęp
Warzywa
Podział warzyw i jego kryteria
Charakterystyka poszczególnych grup i gatunków
1.Warzywa kapustne
2. Warzywa cebulowe
3. Warzywa korzeniowe
4. Warzywa liściowe
5. Warzywa rzepowate
6. Warzywa strączkowe
7. Warzywa psiankowate
8. Warzywa dniowate
9. Warzywa wieloletnie
10. Warzywa rożne
Rośliny okopowe
1. Rośliny zbożowe
Owoce
1. Owoce egzotyczne
2. Owoce ziarnkowe
3. Owoce pestkowe
Orzechy
Przyprawy
Grzyby uprawne
Ocena jakościowa surowców pochodzenia roślinnego metodą organoleptyczną
Szczegóły
ISBN | 9788372449290 |
Autor | Świetlikowska |
Oprawa | broszura |
Rok wydania | 2008 |
Format | b5 |
Stron | 377 |
Koszty dostawy
Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności
Kraj wysyłki: