Sushi. wyd.4

Dostępność: brak towaru
Cena brutto: 29,99 zł
zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy
29.99
Cena netto: 28,56 zł
bez 5% VAT i kosztów dostawy
ilość EGZ.

towar niedostępny

dodaj do przechowalni
Pin It

Opis

Na ile sposobów można połączyć ryż z rybą? Kulki ryżu przykryte wszelkiego rodzaju przysmakami morskimi… przekąski zawinięte w wodorosty… małe zielone łódeczki i… wiele, wiele więcej.

Oto zwięzłe, przystępne i inspirujące wprowadzenie do świata japońskich przysmaków.

W tej książce znajdziesz wszystko, co należy wiedzieć, żeby rozpocząć przygodę ze sztuką kulinarną, jaką jest przygotowywanie sushi. Omówiono w niej:

·        niezbędne narzędzia kuchenne

·        podstawowe składniki sushi

·        sposoby przygotowywania ryżu

·        filetowanie i krojenie ryb

·        przygotowywanie ostryg, kalmarów i mątw

·        techniki rolowania sushi

·        ponad 30 przepisów na nigri-sushi, maki-sushi, futomaki i sashimi.

Szczegóły

ISBN 9788381515054
Autor Hori Masakazu
Oprawa br
Rok wydania 2021
Format b5
Stron 80

Opinie o produkcie (0)

Submit
Newsletter
Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Submit
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl