Technologia gastronomiczna .T-II/2 z towaroznawstwem.Kwalifik.T.6
towar niedostępny
dodaj do przechowalniOpis
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych. Przedstawia zagadnienia z zakresu kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów).
Obejmuje tematy dotyczące ciast, zup i sosów gorących, mięsa i produktów ze zwierząt rzeźnych, drobiu, dziczyzny, ryb i owoców morza, potraw mięsnych i wegetariańskich, zakąsek zimnych i gorących, deserów, napojów gorących i zimnych, potraw dietetycznych, kuchni narodowych i regionalnych oraz posiłków codziennych i regionalnych.
Szczegóły
ISBN | 9788302147210 |
Autor | Konarzewska Małgorzta,Zielonka Barbara |
Oprawa | br |
Rok wydania | 2018 |
Format | b5 |
Stron | 496 |