Producenci
Kategorie
Promocje
Vademecum elektryka wyd.6.SEP
Vademecum elektryka wyd.6.SEP
89,25 zł 85,00 zł 85,00 zł 80,95 zł
egz.
Newsletter
Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Submit

Technologia gastronomiczna z obsługą gości cz.3 Podręcznik do nauki zawodu

Dostępność: brak towaru
Cena: 26,00 zł 26.00
zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy
Cena netto: 24,76 zł
bez 5% VAT i kosztów dostawy
ilość egz
dodaj do przechowalni

Opis

Trzyczęściowa TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA przygotowuje do zawodu kucharz i nadaje się do wykorzystania zarówno w zasadniczych szkołach zawodowych i technikach, a także na wszelkiego rodzaju kursach dokształcających. Podręcznik jest przeznaczony dla wszystkich adeptów sztuki kulinarnej. Oparty na najnowszych doświadczeniach specjalistów europejskich i polskich.

TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA zapoznaje ucznia z wiadomościami wstępnymi dotyczącymi techniki żywienia, dostarcza wiedzy na temat towaroznawstwa i technik kulinarnych. Pracę nauczyciela wspomagają pytania i ćwiczenia kończące każdy temat omawiany w podręczniku. Techniki pracy – oprócz opisu – są przedstawione w formie sekwencji kolorowych zdjęć lub ilustracji. Ważnym elementem – i jednocześnie atrakcyjnym uzupełnieniem podręcznika – są przepisy kulinarne. We wszystkich tomach jest ich 200. W tomie 3 TECHNOLOGII GASTRONOMICZNEJ została obszernie przedstawiona problematyka obsługi konsumenta.
Konsultacja merytoryczna: Rozalia Bury.

Szczegóły

ISBN 9788371410154
Autor Magdalena Chorąży
Rok wydania 0
Stron 0

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl