Technologia gastronomiczna z obsługą gości cz.3 Podręcznik do nauki zawodu

nauka zawodu
26
PLN
Technologia gastronomiczna z obsługą gości cz.3 Podręcznik do nauki zawodu
out_of_stock
Dostępność:
brak towaru
Cena: 26,00 zł
Cena netto: 24,76 zł
egz
Trzyczęściowa TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA przygotowuje do zawodu kucharz i nadaje się do wykorzystania zarówno w zasadniczych szkołach zawodowych i technikach, a także na wszelkiego rodzaju kursach dokształcających. Podręcznik jest przeznaczony dla wszystkich adeptów sztuki kulinarnej. Oparty na najnowszych doświadczeniach specjalistów europejskich i polskich.

TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA zapoznaje ucznia z wiadomościami wstępnymi dotyczącymi techniki żywienia, dostarcza wiedzy na temat towaroznawstwa i technik kulinarnych. Pracę nauczyciela wspomagają pytania i ćwiczenia kończące każdy temat omawiany w podręczniku. Techniki pracy – oprócz opisu – są przedstawione w formie sekwencji kolorowych zdjęć lub ilustracji. Ważnym elementem – i jednocześnie atrakcyjnym uzupełnieniem podręcznika – są przepisy kulinarne. We wszystkich tomach jest ich 200. W tomie 3 TECHNOLOGII GASTRONOMICZNEJ została obszernie przedstawiona problematyka obsługi konsumenta.
Konsultacja merytoryczna: Rozalia Bury.

Szczegóły

ISBN 9788371410154
Autor Magdalena Chorąży
Rok wydania 0
Stron 0

Opinie o produkcie (0)

Koszyk

produktów: 0

wartość: 0,00 zł

przejdź do koszyka »

Zaloguj się

123

W Y D A W C Y