Producenci
Kategorie
Newsletter
Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Submit

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem

Dostępność: brak towaru
Cena: 44,21 zł 44.21
zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy
Cena netto: 42,10 zł
bez 5% VAT i kosztów dostawy
ilość egz
dodaj do przechowalni
Ocena: 0
Producent: WSiP/REA
Kod produktu: 2617-81916

Opis

Podręcznik składa się z trzech części, jest przeznaczony dla techników i szkół policealnych kształcących w zawodzie „kucharz”.
Omawia ocenę towaroznawczą przetworów zbożowych, mięsa i podrobów zwierząt rzeźnych, drobiu, dziczyzny, ryb i owoców morza oraz sposoby ich wykorzystania w produkcji potraw. W tej części omówiono także sposoby przyrządzania ciast, zup i sosów gorących.
Podręcznik opracowano zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie „kucharz”, uwzględnia obowiązujące akty prawne, trendy, standardy i techniki stosowane w branży gastronomicznej.

Szczegóły

ISBN 9788302140792
Autor Konarzewska Małgorzta,Zielonka Barbara
Oprawa broszura
Rok wydania 2014
Format B-5
Stron 280

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl