Producenci
Kategorie
Newsletter
Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Submit

Transport żywności. Uwarunkowania organizacyjne, techn. ekonomi.

Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Cena: 20,00 zł 20.00
zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy
Cena netto: 19,05 zł
bez 5% VAT i kosztów dostawy
ilość egz.
dodaj do przechowalni

Opis

Spis treści
Wstęp ... 5
1. Wprowadzenie do tematyki transportu żywności
1.1. Pojęcia podstawowe ... 7
1.2. Uregulowania prawne ... 13
2. Przewozy żywności transportem samochodowym
2.1. Wymagania w zakresie przewozu żywności ... 31
2.2. Infrastruktura i suprastruktura transportu samochodowego ... 43
2.3. Rynek przewozów żywności transportem samochodowym ... 58
3. Transport żywności koleją 
3.1. Warunki przewozu żywności transportem kolejowym ... 65
3.2. Infrastruktura i suprastruktura transportu kolejowego ... 68
3.3. Rynek przewozów żywności transportem kolejowym ... 74
4. Przewozy żywności drogą wodną
4.1. Wymagania w zakresie przewozu żywności transportem morskim i wodnym śródlądowym ... 81
4.2. Infrastruktura i suprastruktura transportu wodnego ... 87
4.3. Rynek przewozów żywności transportem wodnym ... 103
5. Lotniczy transport żywności
5.1. Warunki przewozu żywności transportem lotniczym ... 113
5.2. Infrastruktura i suprastruktura transportu lotniczego ... 116
5.3. Rynek przewozów żywności transportem lotniczym ... 122
Podsumowanie ... 129
Literatura ... 132
Aneks ... 141

Szczegóły

ISBN 9788375838749
Autor Rokicki T.
Oprawa broszura
Rok wydania 2019
Format B-5
Stron 143

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl