Wydawca
Nowości
Stopy na osnowie fazy międzymetalicznej FeAl
Stopy na osnowie fazy międzymetalicznej FeAl
23,10 zł 22,00 zł
EGZ.
Doskonalenie procesów pracy w organizacji szpitalnej
Doskonalenie procesów pracy w organizacji szpitalnej
37,80 zł 36,00 zł
EGZ.
Newsletter
Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Submit

Uniwersalna książka kucharska

Dostępność: jest
Wysyłka w: 24 godziny
Dostawa: Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności sprawdź formy dostawy
Cena: 99,00 zł 99.00
zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy
Cena netto: 94,29 zł
bez 5% VAT i kosztów dostawy
ilość EGZ.
dodaj do przechowalni

Opis

Sztuka kulinarna zmienia się z postępem czasu. Dawniej kładziono głównie nacisk na ilość, osobliwość i wygląd potraw, dziś chodzi przedewszystkim o zdrowe i smaczne przyrządzenie, a przy wzrastającej coraz więcej drożyźnie i o oszczędne prowadzenie kuchni.

Doświadczenia lekarskie wykazały, że po największej części wszystkie choroby chroniczne powstają z nieracjonalnego i nieodpowiedniego odżywiania  się, a wadliwe odżywianie się jest skutkiem braku ze strony naszych gospodyń znajomości najważniejszych składników i ich działania w potrawach, które przychodzą codzień  na nasz stół oraz sposobów, jak je należy ze sobą mieszać . 

W pracy mojej, która jest nie tylko owocem długoletniej praktyki, z zamiłowaniem prze zemnie uprawianej, ale i studiów najzakomitszych dzieł kulinarnych i dietetycznych literatury francuskiej i niemieckiej

Szczegóły

ISBN 9788361889687
Autor Ochorowicz
Rok wydania 2012
Stron 0

Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności

Kraj wysyłki:

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl