

Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Vademecum Piekarza. Do nauki zawodu
Dostępność:
jest
Wysyłka w:
24 godziny
Cena:
105,00 zł
105.00
zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy
Cena netto:
100,00 zł
bez 5% VAT i kosztów dostawy

Opis
Vademecum to opracowanie, w którym w przystępnej formie omówiona jest tematyka surowców i półproduktów piekarskich, ich oceny oraz zastosowania w produkcji, formowania ciasta, tradycyjnej i nowoczesnej technologii, organizacji produkcji w zakładzie, bezpieczeństwa zdrowotnego żywności, bhp i ppoż oraz prawa pracy.
Książka "Vademecum Piekarza" zawiera przedstawioną kompleksowo wiedzę z zakresu produkcji piekarskiej wymaganą obecnie zarówno od właściciela jak i pracownika zakładu.
Książka przeznaczona jest również dla nauczycieli zawodu piekarza, uczniów szkół zawodowych i techników oraz mistrzów szkolących uczniów w piekarniach, a zatem dla:
Na uwagę zasługuje fakt, że książka zawiera również wiedzę na temat produkcji wyrobów ciastkarskich, które obok pieczywa piekarskiego można produkować w piekarni.
W każdej z części Vademecum znajdują się wiadomości i fachowe wskazówki przydatne w pracy zarówno właściciela zakładu, pracownika jak i ucznia piekarskiego.
Książka "Vademecum Piekarza" zawiera przedstawioną kompleksowo wiedzę z zakresu produkcji piekarskiej wymaganą obecnie zarówno od właściciela jak i pracownika zakładu.
Książka przeznaczona jest również dla nauczycieli zawodu piekarza, uczniów szkół zawodowych i techników oraz mistrzów szkolących uczniów w piekarniach, a zatem dla:
- właścicieli i kierowników zakładów piekarskich,
- mistrzów szkolących uczniów w piekarniach,
- nauczycieli 3-letnich szkół zawodowych i uczniów przygotowujących się do zdawania egzaminów przed zewnętrzną komisją egzaminacyjną,
- pracowników piekarń bez kwalifikacji, przygotowujących się do zdania egzaminu czeladniczego w izbach rzemieślniczych.
Na uwagę zasługuje fakt, że książka zawiera również wiedzę na temat produkcji wyrobów ciastkarskich, które obok pieczywa piekarskiego można produkować w piekarni.
W każdej z części Vademecum znajdują się wiadomości i fachowe wskazówki przydatne w pracy zarówno właściciela zakładu, pracownika jak i ucznia piekarskiego.
Szczegóły
Autor | PRACA ZBIOROWA |
Oprawa | broszura |
Rok wydania | 2006 |
Format | a4 |
Stron | 249 |
Koszty dostawy
Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności
Kraj wysyłki: