Producenci
Kategorie
Promocje
Vademecum elektryka wyd.6.SEP
Vademecum elektryka wyd.6.SEP
89,25 zł 85,00 zł 85,00 zł 80,95 zł
egz.
Newsletter
Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Submit

Wybrane zagadnienia z technologii przemysłu fermentacyjnego

Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Cena: 15,00 zł 15.00
zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy
Cena netto: 14,29 zł
bez 5% VAT i kosztów dostawy
ilość egz.
dodaj do przechowalni

Opis

Spis treści
Wprowadzenie ... 5
1. Ocena towaroznawcza ziemniaków i ich przetworów
Elżbieta Hać-Szymańczuk ... 7
2. Technologia produkcji spirytusu i ocena jego jakości
Małgorzata Gniewosz, Edyta Lipińska ... 22
3. Technologia produkcji piwa i ocena jego jakości
Sylwia Bonin ... 35
4. Technologia produkcji biomasy drożdżowej i ocena drożdży piekarskich
Edyta Lipińska ... 52
5. Zadania rachunkowe z zakresu przetwórstwa ziemniaczanego, gorzelnictwa, browarnictwa i drożdżownictwa
Stanisław Błażejak ... 67
 

Szczegóły

ISBN 9788375835670
Autor Praca zbiorowa
Rok wydania 2014
Format B-5
Stron 0

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl