Kategorie

Wybrane zagadnienia z technologii przemysłu fermentacyjnego

szkoła wyższa
15
PLN
Wybrane zagadnienia z technologii przemysłu fermentacyjnego
out_of_stock
Dostępność:
brak towaru
Cena: 15,00 zł
Cena netto: 14,29 zł
egz.
Spis treści
Wprowadzenie ... 5
1. Ocena towaroznawcza ziemniaków i ich przetworów
Elżbieta Hać-Szymańczuk ... 7
2. Technologia produkcji spirytusu i ocena jego jakości
Małgorzata Gniewosz, Edyta Lipińska ... 22
3. Technologia produkcji piwa i ocena jego jakości
Sylwia Bonin ... 35
4. Technologia produkcji biomasy drożdżowej i ocena drożdży piekarskich
Edyta Lipińska ... 52
5. Zadania rachunkowe z zakresu przetwórstwa ziemniaczanego, gorzelnictwa, browarnictwa i drożdżownictwa
Stanisław Błażejak ... 67
 

Szczegóły

ISBN 9788375835670
Autor Praca zbiorowa
Rok wydania 2014
Format B-5

Opinie o produkcie (0)

Koszyk

produktów: 0

wartość: 0,00 zł

przejdź do koszyka »

Zaloguj się

123

W Y D A W C Y

Sklep jest w trybie podglądu
Sklep internetowy Shoper.pl