Wydawca
Nowości
Ferdinand Porsche. Ulubiony inżynier Hitlera
Ferdinand Porsche. Ulubiony inżynier Hitlera
39,99 zł 38,09 zł
EGZ.
Kuchnia Polska dla diabetyków -w.2.
Kuchnia Polska dla diabetyków -w.2.
29,99 zł 28,56 zł
egz.
Dieta odkwaszająca
Dieta odkwaszająca
34,99 zł 33,32 zł
EGZ.
Kategorie
Newsletter
Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Submit

Wybrane zagadnienia z technologii przemysłu fermentacyjnego

Dostępność: brak towaru
Cena: 15,00 zł 15.00
zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy
Cena netto: 14,29 zł
bez 5% VAT i kosztów dostawy
ilość egz.
dodaj do przechowalni

Opis

Spis treści
Wprowadzenie ... 5
1. Ocena towaroznawcza ziemniaków i ich przetworów
Elżbieta Hać-Szymańczuk ... 7
2. Technologia produkcji spirytusu i ocena jego jakości
Małgorzata Gniewosz, Edyta Lipińska ... 22
3. Technologia produkcji piwa i ocena jego jakości
Sylwia Bonin ... 35
4. Technologia produkcji biomasy drożdżowej i ocena drożdży piekarskich
Edyta Lipińska ... 52
5. Zadania rachunkowe z zakresu przetwórstwa ziemniaczanego, gorzelnictwa, browarnictwa i drożdżownictwa
Stanisław Błażejak ... 67
 

Szczegóły

ISBN 9788375835670
Autor PRACA ZBIOROWA
Rok wydania 2014
Format b5
Stron 0

Opinie o produkcie (0)

Submit
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl