Wydawca
Nowości
Łamigłówki debiutowe/Penelopa/
Łamigłówki debiutowe/Penelopa/
21,00 zł 20,00 zł
egz.
Magnus Carlsen. Mocart szachów
Magnus Carlsen. Mocart szachów
37,80 zł 36,00 zł
EGZ.
Bezpieczeństwo pożarowe dachów. DAFA  PPOŻ.1.01
Bezpieczeństwo pożarowe dachów. DAFA PPOŻ.1.01
73,50 zł 70,00 zł
EGZ.
Newsletter
Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Submit

Wybrane zagadnienia z technologii przemysłu fermentacyjnego

Dostępność: jest
Wysyłka w: 24 godziny
Dostawa: Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności sprawdź formy dostawy
Cena: 15,00 zł 15.00
zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy
Cena netto: 14,29 zł
bez 5% VAT i kosztów dostawy
ilość egz.
dodaj do przechowalni

Opis

Spis treści
Wprowadzenie ... 5
1. Ocena towaroznawcza ziemniaków i ich przetworów
Elżbieta Hać-Szymańczuk ... 7
2. Technologia produkcji spirytusu i ocena jego jakości
Małgorzata Gniewosz, Edyta Lipińska ... 22
3. Technologia produkcji piwa i ocena jego jakości
Sylwia Bonin ... 35
4. Technologia produkcji biomasy drożdżowej i ocena drożdży piekarskich
Edyta Lipińska ... 52
5. Zadania rachunkowe z zakresu przetwórstwa ziemniaczanego, gorzelnictwa, browarnictwa i drożdżownictwa
Stanisław Błażejak ... 67
 

Szczegóły

ISBN 9788375835670
Autor PRACA ZBIOROWA
Rok wydania 2014
Format b5
Stron 0

Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności

Kraj wysyłki:

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl