Wybrane zagadnienia z technologii winiarstwa

Dostępność: brak towaru
Cena brutto: 10,00 zł
zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy
10.00
Cena netto: 9,52 zł
bez 5% VAT i kosztów dostawy
ilość egz

towar niedostępny

dodaj do przechowalni
Pin It

Opis

Ćwiczenie 1. Przygotowanie nastawu na wino owocowe i fermentacja winiarska ... 7

Ćwiczenie 2. Zmętnienia i osady w winie. Klarowanie żelazocyjankiem potasu i identyfikacja osadów ... 15

Ćwiczenie 3. Analiza chemiczna i sensoryczna wina ...31

Literatura ... 56

Szczegóły

ISBN 8372446830
Autor Bonin Sylwia
Oprawa br
Rok wydania 2005
Format b5
Stron 55

Opinie o produkcie (0)

Submit
Newsletter
Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Submit
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl