Bioinżynieria produkcji mleka surowego.

Dostępność: brak towaru
Cena brutto: 54,00 zł
zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy
54.00
Cena netto: 51,43 zł
bez 5% VAT i kosztów dostawy
ilość EGZ.

towar niedostępny

dodaj do przechowalni
Pin It

Opis

Każdego dnia na świecie uzyskuje się blisko 2 miliony ton mleka. Polska jest znaczącym jego producentem. Sukces ekonomiczny mleczarstwa jest funkcją wysokiej jakości mleka i jego przetworów osiąganych możliwie najmniejszymi kosztami. Nie jest to łatwe i wymaga głębokiej, interdyscyplinarnej wiedzy. W książce przedstawiono najważniejsze zagadnienia związane z nowoczesną bioinżynierią produkcji mleka.

Opracowanie jest adresowane przede wszystkim do studentów uniwersytetów rolniczych i inżynierów.

Szczegóły

ISBN 9788371605963
Autor Lipiński Marian
Oprawa br
Rok wydania 2010
Format b5
Stron 249

Opinie o produkcie (0)

Submit
Newsletter
Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Submit
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl