Ciastkarstwo. Technologia dla szkół zasadniczych. WSiP.

Dostępność: Dostęny
Wysyłka w: 24 godziny
Dostawa: Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności sprawdź formy dostawy
Cena: 59,90 zł
zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy

Cena regularna:

59.90
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką:
ilość EGZ.

towar niedostępny

dodaj do przechowalni
Pin It

Opis

W książce przedstawiono klasyfikację i zasady sporządzania różnego rodzaju ciast, kremów, mas oraz innych półproduktów ciastkarskich (pomad, syropów, glazur, polew, galaretek oraz przetworów), omówiono zasady zdobienia i dekorowania wyrobów, ich ocenę jakościową oraz przedstawiono schematy produkcji różnego rodzaju ciast, wafli i lodów.
Omówiono też wartość odżywczą oraz przechowywanie i transport wyrobów ciastkarskich. Książka jest przeznaczona dla uczniów szkół zasadniczych kształcących się w zawodzie cukiernik.

Szczegóły

ISBN 9788302078460
Autor Dojutrek Czesław,Pietrzyk Andrzej
Oprawa br
Rok wydania 2007
Format a5
Stron 424

Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności

Kraj wysyłki:

Opinie o produkcie (0)

Submit
Newsletter
Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Submit
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl