Ekonomia i prawo w hotel.Podst.rachunkow.i finansów w hotel.

Dostępność: Dostęny
Dostawa: Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności sprawdź formy dostawy
Cena: 9,00 zł
zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy

Cena regularna:

9.00
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką:
ilość egz

towar niedostępny

dodaj do przechowalni
Pin It

Opis

Autor: Alina Hajdamowicz, Krystyna KsiążekWydawnictwo: ReaLiczba stron: 280Oprawa: broszuraWymiary: 16,5x23,5Rok wydania: 2010
Podręcznik adresowany do uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa.
Może też stanowić materiał pomocniczy do nauczania rachunkowości na kursach dla recepcjonistów, kelnerów itp. oraz w prowadzeniu działalności gospodarczej w zakresie hotelarstwa i gastronomii.
Książka omawia podstawowe zasady rachunkowości hotelowej oraz cały wachlarz zagadnień związanych z gospodarką finansową hotelu.
Przedstawia kalkulacje usług świadczonych w hotelu oraz zagadnienia dotyczące analizy ekonomicznej w działalności hotelarskiej.
Podręcznik został opracowany w oparciu o podstawę programową kształcenia w zawodzie technik hotelarstwa z uwzględnieniem obowiązujących aktów prawnych.

Szczegóły

ISBN 9788375442588
Autor Hajdamowicz Alina,Książek Krystyna
Oprawa br
Rok wydania 2010
Format b5
Stron 280

Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności

Kraj wysyłki:

Opinie o produkcie (0)

Submit
Newsletter
Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Submit
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl