Ekonomia mleczarstwa.

Dostępność: brak towaru
Cena brutto: 19,00 zł
zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy
19.00
Cena netto: 18,10 zł
bez 5% VAT i kosztów dostawy
ilość EGZ.

towar niedostępny

dodaj do przechowalni
Pin It

Opis

Nowoczesne kompendium wiedzy na temat mleczarstwa w Polsce i na świecie. W podręczniku opracowano cały łańcuch marketingowy mleka od produkcji w gospodarstwie, przez przetwórstwo i handel do konsumenta. Poszczególne rozdziały dotyczą roli wartości dodanej, gospodarczego znaczenia mleka, rynku mleka i jego przetworów, producentów i ich organizacji, ekonomii produkcji, konsumentów, strategii marketingowych, dystrybucji. W zakończeniu przedstawiono globalne czynniki decydujące o rozwoju mleczarstwa na świecie. Ekonomia mleczarstwa wychodzi naprzeciw oczekiwaniom kadry naukowej, studentów i wielu środowisk, dla których produkcja mleka, przetwórstwo oraz handel mlekiem i jego przetworami jest podstawą utrzymania.

Szczegóły

ISBN 8371601867
Autor Sznajder Michał
Oprawa br
Rok wydania 1999
Format b5
Stron 262

Opinie o produkcie (0)

Submit
Newsletter
Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Submit
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl