Organizacja pracy cz.2.w hotelarstwie.Podr.do zaw.techn.hotel
Cena regularna:
towar niedostępny
dodaj do przechowalniOpis
Organizacja pracy w hotelarstwie. W części drugiej omówiono:
- zagadnienia z zakresu organizacji pracy i zarządzania zakładem hotelarskim według ISO,
- zasady utrzymania porządku i czystości,
- zasady funkcjonowania działu gastronomii hotelowej z uwzględnieniem kontroli jakości żywieniowej, zgodnie z zasadami HACCP,
- współpracę z biurami podróży,
- charakterystykę parterowej części zakładu ze szczególnym uwzględnieniem działu recepcji.
Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową oraz standardami wymagań egzaminacyjnych dla zawodu technik hotelarstwa.
Szczegóły
ISBN | 9788375440218 |
Autor | Orłowska Joanna,Tkaczyk Małgorzata |
Oprawa | br |
Rok wydania | 2008 |
Format | b5 |
Stron | 270 |