Procesy technologiczne w gastronomii. Zeszyt ćwiczeń 2.Kwalifikacja T.6
Cena regularna:
towar niedostępny

Opis
Procesy technologiczne w gastronomii. Kwalifikacja T.6 Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz. Szkoły ponadgimnazjalne. Część 2 (2015)
Zeszyt ćwiczeń obejmuje tematy dotyczące:
zup i sosów gorących,
ciast,
potraw z mięs gotowanych,
drobiu, dziczyzny, ryb i owoców morza,
potraw półmięsnych i wegetariańskich,
zakąsek, deserów, napojów,
kuchni polskiej, kuchni regionalnych i narodowych,
potraw dietetycznych, żywności wygodnej i funkcjonalnej.
Szczegóły
ISBN | 9788302152573 |
Autor | Górska A.Kozioł-Kaczorek D. |
Oprawa | br |
Rok wydania | 2015 |
Format | b5 |
Stron | 487 |
Opinie o produkcie (0)
