Produkty mleczne.Technologia i rola w żywieniu człowieka.

Dostępność: Dostęny
Wysyłka w: 24 godziny
Dostawa: Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności sprawdź formy dostawy
Cena brutto: 48,00 zł
zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy
48.00
Cena netto: 45,71 zł
bez 5% VAT i kosztów dostawy
ilość EGZ.

towar niedostępny

dodaj do przechowalni
Pin It

Opis

Mleko i przetwory mleczne stanowią ważny składnik wyżywienia ludzi na całym świecie, a przemysł mleczarski jest jedną z najdynamiczniej rozwijających się gałęzi gospodarki żywnościowej. Książka „Produkty mleczne” w przystępny sposób prezentuje współczesne metody pozyskiwania i przerobu mleka, charakteryzuje produkty mleczarskie wytwarzane w kraju i na świecie, omawia ich wartość odżywczą i dietetyczną oraz sposoby kulinarnego wykorzystania. Wyjaśnia także kontrowersje związane z nadwrażliwością na składniki mleka i stosowaniem mleka modyfikowanego w żywieniu niemowląt i małych dzieci. W zamyśle Autorów ma ona upowszechnić prawdziwy obraz współczesnego mleczarstwa i przekonać Czytelnika, że bez odpowiedniego poziomu spożycia produktów mlecznych nie można oczekiwać dobrego stanu zdrowia społeczeństwa.

Szczegóły

ISBN 9788371608933
Autor Gawęcki
Oprawa br
Rok wydania 2018
Format b5
Stron 231

Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności

Kraj wysyłki:

Opinie o produkcie (0)

Submit
Newsletter
Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Submit
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl