Przygotowanie kęsów ciasta do wypieku.Kwalifikacja T.3.3.Podr

Dostępność: brak towaru
Cena brutto: 36,90 zł
zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy
36.90
Cena netto: 35,14 zł
bez 5% VAT i kosztów dostawy
ilość EGZ.

towar niedostępny

dodaj do przechowalni
Pin It

Opis

Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach piekarz i technik technologii żywności. Realizuje treści z zakresu trzeciej części kwalifikacji T.3 (Przygotowanie kęsów ciasta do wypieku i wypiek ciasta). W publikacji szczegółowo omówiono przygotowanie ciasta do wypieku i sam wypiek oraz opisano poszczególne etapy tych procesów. Wskazano czynniki wpływające na wydajność i jakość wypieku. Wiele uwagi poświęcono poszczególny urządzeniom używanym na tym etapie technologicznym. Porównano różne rodzaje pieców. Bogaty materiał ilustracyjny pomaga w poznawaniu nowych zagadnień, a pytania sprawdzające i ćwiczenia praktyczne pozwalają na systematyczne utrwalanie wiedzy.

Szczegóły

ISBN 9788302157110
Autor Jarosz K.
Oprawa br
Rok wydania 2016
Format b5
Stron 94

Opinie o produkcie (0)

Submit
Newsletter
Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Submit
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl