Przygotowanie kęsów ciasta do wypieku.Kwalifikacja T.3.3.Podr
Cena regularna:
towar niedostępny
dodaj do przechowalni
Opis
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach piekarz i technik technologii żywności. Realizuje treści z zakresu trzeciej części kwalifikacji T.3 (Przygotowanie kęsów ciasta do wypieku i wypiek ciasta). W publikacji szczegółowo omówiono przygotowanie ciasta do wypieku i sam wypiek oraz opisano poszczególne etapy tych procesów. Wskazano czynniki wpływające na wydajność i jakość wypieku. Wiele uwagi poświęcono poszczególny urządzeniom używanym na tym etapie technologicznym. Porównano różne rodzaje pieców. Bogaty materiał ilustracyjny pomaga w poznawaniu nowych zagadnień, a pytania sprawdzające i ćwiczenia praktyczne pozwalają na systematyczne utrwalanie wiedzy.
Szczegóły
| ISBN | 9788302157110 |
| Autor | Jarosz K. |
| Oprawa | br |
| Rok wydania | 2016 |
| Format | b5 |
| Stron | 94 |
Bezpieczeństwo
Opinie o produkcie (0)
Newsletter
