Surowce spożywcze pochodzenia roślinnego

Dostępność: brak towaru
Cena brutto: 40,00 zł
zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy
40.00
Cena netto: 38,10 zł
bez 5% VAT i kosztów dostawy
ilość egz.

towar niedostępny

dodaj do przechowalni
Pin It

Opis

Spis treści 
Wstęp 
Warzywa 

Podział warzyw i jego kryteria 
Charakterystyka poszczególnych grup i gatunków
1.Warzywa kapustne 
2. Warzywa cebulowe 
3. Warzywa korzeniowe
4. Warzywa liściowe
5. Warzywa rzepowate
6. Warzywa strączkowe 
7. Warzywa psiankowate 
8. Warzywa dniowate
9. Warzywa wieloletnie
10. Warzywa rożne 
Rośliny okopowe
1. Rośliny zbożowe 
Owoce 
1. Owoce egzotyczne 
2. Owoce ziarnkowe 
3. Owoce pestkowe 
Orzechy
Przyprawy 
Grzyby uprawne

Ocena jakościowa surowców pochodzenia roślinnego metodą organoleptyczną

Szczegóły

ISBN 9788372449290
Autor Świetlikowska Krystyna
Oprawa br
Rok wydania 2008
Format b5
Stron 377

Opinie o produkcie (0)

Submit
Newsletter
Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Submit
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl