Testy i zad.prakt.Technik żywienia i us.gastronomicznych.T.15
towar niedostępny
dodaj do przechowalniOpis
Publikacja skierowana do uczniów klas 3 szkół ponadgimnazjalnych, którzy kształcą się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu kwalifikacji T.15 (Organizacja żywienia i usług gastronomicznych).
Książka zawiera 5 zestawów egzaminacyjnych. W każdym z nich znajduje się test, obejmujący 40 pytań jednokrotnego wyboru, i zadanie praktyczne. Ponadto w publikacji zamieszczono klucz odpowiedzi do testów, rozwiązania do zadań, a także zasady przeprowadzania nowego egzaminu zawodowego i wymagania, które według nowej podstawy programowej musi spełniać kandydat na technika żywienia i usług gastronomicznych
Szczegóły
ISBN | 9788302150265 |
Autor | Dominik Piotr |
Oprawa | br |
Rok wydania | 2015 |
Format | b5 |
Stron | 96 |