Towar jako przedmiot handlu. Prowadzenie sprzedaży. Tom 1. Podręcznik. Technik handlowiec. Sprzedawca. Technik księgarstwa. Kwalifikacja A.18
towar niedostępny

Opis
W publikacji dokładnie omówiono towary żywnościowe – zwrócono uwagę na informacje istotne dla konsumenta. Zaprezentowano wybrane grupy towarów nieżywnościowych oraz zasady dotyczące transportu i magazynowania. Wskazano najważniejsze akty prawne związane z jakością produktów i bezpieczeństwem klienta. Opisano procedurę przyjęcia towarów, ich kontroli jakościowej i ilościowej. Zwrócono uwagę na BHP i techniki ergonomicznej pracy na stanowisku sprzedawcy. Szczególny nacisk położono na ochronę praw konsumenta, uczciwość i odpowiedzialność sprzedawcy. Pytania kontrolne pomogą uczniowi sprawdzić poziom wiedzy.
Dla nauczycieli dostępne są bezpłatne materiały metodyczne – do pobrania w Klubie Nauczyciela.
Szczegóły
ISBN | 9788302147418 |
Autor | Kocierz |
Oprawa | broszura |
Rok wydania | 2014 |
Format | b5 |
Stron | 328 |
Opinie o produkcie (0)
