Wędliny surowe. Wybrane działy z technologii mięsa.

Dostępność: brak towaru
Cena brutto: 18,00 zł
zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy
18.00
Cena netto: 17,14 zł
bez 5% VAT i kosztów dostawy
ilość EGZ.

towar niedostępny

dodaj do przechowalni
Pin It

Opis

Produkcja wędlin surowych polega na umiejętnym kierowa­niu przemianami biochemicznymi oraz mikrobiologicznymi, a także procesami fizycznymi, które zachodzą w surowcu mię­snym i tłuszczowym zarówno w trakcie produkcji wędliny (dojrzewanie produkcyjne), jak i w okresie jej przechowywa­nia (dojrzewanie poprodukcyjne). W polskiej literaturze fa­chowej brak jest kompleksowego, aktualnego przeglądu zagadnień dotyczących produkcji wędlin surowych. Niniejsze opracowanie powinno być przydatne studentom i technolo­gom zainteresowanym podjęciem produkcji nowych asorty­mentów wędlin surowych na skalę przemysłową.

Szczegóły

ISBN 8371600399
Autor Pyrcz Jan
Oprawa br
Rok wydania 1996
Format b5
Stron 66

Opinie o produkcie (0)

Submit
Newsletter
Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Submit
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl