Zasady projektowania technologicznego zakładów przetwórstwa spożywczego.

Dostępność: brak towaru
Cena: 56,00 zł
zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy

Cena regularna:

56.00
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką:
ilość EGZ.

towar niedostępny

dodaj do przechowalni
Pin It

Opis

Jarosław Diakun
Zasady projektowania technologicznego zakładów przetwórstwa spożywczego
Pliki do pobrania:

Szczegóły

ISBN 9788373654983
Autor Diakun Jarosław
Oprawa br
Rok wydania 2018
Format b5
Stron 368

Opinie o produkcie (0)

Submit
Newsletter
Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Submit
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl