AIR FRYER. Przystawki, dania główne i desery.
Cena regularna:
towar niedostępny

Opis
Air fryer to urządzenie, które robi furorę w polskich kuchniach. Jest łatwe w obsłudze i wielofunkcyjne – pozwala piec i smażyć w gorącym powietrzu, czyli z niewielkim dodatkiem tłuszczu lub bez niego, w krótszym czasie niż w przypadku tradycyjnego piekarnika, co oznacza duże oszczędności. Można w ten sposób przygotować w zasadzie każdą potrawę!
Od przystawek przez dania obiadowe z dodatkiem smakowitych sosów aż po desery – proponujemy 50 sprawdzonych i oryginalnych przepisów, które pozwolą ci odkryć pełen potencjał air fryera. Bez względu na to, czy dopiero zaczynasz przygodę z tym urządzeniem, czy masz już poziom mistrzowski, znajdziesz tu ciekawe inspiracje i praktyczne porady. Na końcu książki zamieszczono pomysły na menu na różne okazje, co znacznie ułatwi ci zaplanowanie posiłków dla całej rodziny.
Szczegóły
ISBN | 9788381519946 |
Autor | Auge Severine |
Oprawa | miękka |
Rok wydania | 2025 |
Format | b5 |
Stron | 144 |
Bezpieczeństwo
Koszty dostawy
Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności
Opinie o produkcie (0)
