Owoce i warzywa pełne mocy. Polskie superfoods. Wydanie 2.
Cena regularna:
towar niedostępny

Opis
Ciesz się bogactwem najzdrowszych polskich produktów przez cztery pory roku!
Jagody goji, nasiona chia, amarantus, sok noni – te nazwy brzmią egzotycznie, prawda? Zaś natka pietruszki, cebula, czereśnie, jeżyny – wyjątkowo… swojsko. Wszystkie wymienione produkty zalicza się do superfoods, czyli superżywności – produktów bogatych w dobroczynne składniki odżywcze.
Mało kto wie, że jagody goji można z powodzeniem zastąpić żurawiną, a nasiona chia siemieniem lnianym. W polskich sadach, na polach i w ogrodach znajdziemy rośliny, które dorównują zagranicznym superfoods.
Z tej książki dowiesz się, jak wzbogacać swoją dietę o cenne składniki, korzystając z łatwo dostępnych, sezonowych krajowych produktów – warzyw, owoców, ziół, zbóż, orzechów i nasion. Poznasz wartość odżywczą poszczególnych superfoods, ich prozdrowotne składniki i właściwości lecznicze. Książka została wzbogacona o przepisy na cały rok.
Szczegóły
ISBN | 9788381518376 |
Autor | Lewandowska Agata |
Oprawa | miękka |
Rok wydania | 2021 |
Format | B5 |
Stron | 238 |
Koszty dostawy
Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności
Opinie o produkcie (0)
