Ramen krok po kroku. Przepisy tradycyjne i współczesne.
Cena regularna:
towar niedostępny
dodaj do przechowalniOpis
Ta książka kucharska po brzegi wypełniona jest smakiem umami. Znalazły się w niej instrukcje dla początkujących, wykaz niezbędnych składników oraz wskazówki, w co wyposażyć kuchnię, by móc w każdej chwili przyrządzić wspaniałą japońską zupę z makaronem. Zacznij od podstawowych przepisów na tradycyjne elementy ramenu, np. gęsty wywar z kości drobiowych, potem dodaj przyprawy i pozostałe składniki, aby stworzyć miskę zupy o wielowymiarowym smaku.
W książce znajdziesz zarówno przepisy na tradycyjny ramen, jak i na ramen w nowoczesnym wydaniu, np. z chrupiącym jarmużem.
Szczegóły
ISBN | 9788381515191 |
Autor | R.Donovan |
Oprawa | br |
Rok wydania | 2021 |
Format | b5 |
Stron | 158 |