WSiP/REA

Fryzjerstwo T-2.Techniki fryzjerskie.Podręcznik.Kwalif.A.19

Fryzjerstwo T-2.Techniki fryzjerskie.Podręcznik.Kwalif.A.19
Fryzjerstwo T-2.Techniki fryzjerskie.Podręcznik.Kwalif.A.19

Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach fryzjer i technik usług fryzjerskich. Realizuje treści z zakresu kwalifikacji A.19 (Wykonywanie zabiegów fryzjerskich).

W podręczniku fachowo omówiono pielęgnację, ondulację, strzyżenie, układanie i zmiany koloru włosów. Zawarto porady dotyczące doboru preparatów i narzędzi fryzjerskich, korygowania błędów popełnianych podczas wykonywania usług oraz przeprowadzania rozmowy konsultacyjnej z klientem. Treści teoretyczne wsparto licznymi przykładami, ćwiczeniami i ilustracjami.

Dostępność: brak towaru

Cena:

43,10 zł

zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy

Cena netto: 41,05 zł

Podstawy turystyki T-1.Turystyka

Podstawy turystyki T-1.Turystyka
Podstawy turystyki T-1.Turystyka

Podręcznik niezbędny w zdobywaniu umiejętności stanowiących podstawę kształcenia w zawodzie technik obsługi turystycznej.

  • Charakteryzuje rodzaje turystyki.
  • Omawia różnetypy produktów turystycznych.
  • Wprowadza w zagadnienia związane z prowadzeniem działalności gospodarczej w branży turystycznej.
  • Opisuje powiązania i zależności między instytucjami branży turystycznej.

Dostępność: brak towaru

Cena:

43,10 zł

zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy

Cena netto: 41,05 zł

Towar jako przedmiot handlu. Prowadzenie sprzedaży. Tom 1. Podręcznik. Technik handlowiec. Sprzedawca. Technik księgarstwa. Kwalifikacja A.18

Towar jako przedmiot handlu. Prowadzenie sprzedaży. Tom 1. Podręcznik. Technik handlowiec. Sprzedawca. Technik księgarstwa. Kwalifikacja A.18
Towar jako przedmiot handlu. Prowadzenie sprzedaży. Tom 1. Podręcznik. Technik handlowiec. Sprzedawca. Technik księgarstwa. Kwalifikacja A.18

W publikacji dokładnie omówiono towary żywnościowe – zwrócono uwagę na informacje istotne dla konsumenta. Zaprezentowano wybrane grupy towarów nieżywnościowych oraz zasady dotyczące transportu i magazynowania. Wskazano najważniejsze akty prawne związane z jakością produktów i bezpieczeństwem klienta. Opisano procedurę przyjęcia towarów, ich kontroli jakościowej i ilościowej. Zwrócono uwagę na BHP i techniki ergonomicznej pracy na stanowisku sprzedawcy. Szczególny nacisk położono na ochronę praw konsumenta, uczciwość i odpowiedzialność sprzedawcy. Pytania kontrolne pomogą uczniowi sprawdzić poziom wiedzy.

Dla nauczycieli dostępne są bezpłatne materiały metodyczne – do pobrania w Klubie Nauczyciela.

Dostępność: brak towaru

Cena:

36,90 zł

zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy

Cena netto: 35,14 zł

Technologie produkcji cukierniczej T-2.cz.1.Kw.T.4

Technologie produkcji cukierniczej T-2.cz.1.Kw.T.4
Technologie produkcji cukierniczej T-2.cz.1.Kw.T.4

Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach technik technologii żywności i cukiernik. Realizuje treści z zakresu kwalifikacji T.4 (Produkcja wyrobów cukierniczych)

Dostępność: brak towaru

Cena:

43,00 zł

zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy

Cena netto: 40,95 zł

Technologie produkcji cukierniczej T-2.cz.2.Kw.T.4

Technologie produkcji cukierniczej T-2.cz.2.Kw.T.4
Technologie produkcji cukierniczej T-2.cz.2.Kw.T.4

Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach technik technologii żywności i cukiernik. Realizuje treści z zakresu kwalifikacji T.4 (Produkcja wyrobów cukierniczych).

Dostępność: brak towaru

Cena:

43,00 zł

zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy

Cena netto: 40,95 zł

Newsletter
Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Submit
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl