Owcze produkty spożywcze. egz.powystawowy
W książce Autor omawia, na tle stanu i perspektyw rozwoju produkcji owczarskiej, zagadnienia dotyczące produkcji mięsa owczego (zwłaszcza jagnięciny) oraz mleka owczego i jego przetworów. Są to problemy bardzo ważne, prognozy wskazują bowiem, że Polska jako członek Unii Europejskiej może produkować więcej mięsa owczego, gdyż surowiec ten na rynku unijnym jest i będzie gatunkiem mięsa, którego produkcja nie pokrywa potrzeb tego rynku. Także z przetworami z mleka owczego (jak choćby ze słynnym oscypkiem) Polska może wiązać duże nadzieje na zbyt tych produktów na Jednolitym Rynku Europejskim.
Książka „Owcze produkty spożywcze” - oprawa miękka - Wydawnictwo Polskie Ekonomiczne, PWE. Książka posiada 196 stron i została wydana w 2005 r.
Dostępność: brak towaru
Centra offshore na globalnych rynkach finansowych
brak opisu
Dostępność: Dostęny
Wysyłka w: 24 godziny
Aktywność inwestycyjna polskichprzedsiębiorstw za granicą
brak opisu
Dostępność: Dostęny
Wysyłka w: 24 godziny
Automatyzacja i robotyzacja procesów produkcyjnych
brak opisu
Dostępność: Dostęny
Wysyłka w: 24 godziny
Aktywizowanie internacjonalizacji przedsiębiorstw
brak opisu
Dostępność: Dostęny
Wysyłka w: 24 godziny